DES CONSEILS POUR SE DÉPLACER – AFIN de créateur

Erika m'a contacté par e-mail, live a demandé des conseils. Travail en plus de passer un ménage, les petits garçons et le chat ensemble. Dans ce post, le conseil général que j'ai recueillies, qu'est-ce avec le mouvement lisse peut. Erika quelques semaines au prix d'une liste de choses à faire, merci, dans le prochain post, vous pouvez le lire.

 1. Écrire la liste de ce que à faire. La liste de l'écriture de toutes les plus transparentes les choses.
 2. Entrer dans l'emballage, outils. (doboz, sac poubelle, étiquette, d'épaisseur à pointe de feutre, cordon de la közözéshez, de la colle)
 3. Avant de vous emballer l'ensemble de l'appartement lomtalaníts, seulement prendre avec vous, ce que vous avez vraiment besoin. Si vous avez suffisamment de temps avant de vous déplacer, puis la maison de jeux dans particulier, il peut être fait. Je pense à propos de, pour commencer votre clair-out lors de la sortie de l'appartement, ou si vous 6-8 semaines, alors 2-4 semaines rászánhatsz la casse pour, et 4 semaines pour l'emballage. Si seulement 3-4 semaine de l'emballage jusqu'à l'appartement, en plus de travailler avec vous, doit-on être impliqués dans le processus, et pendant que vous pack permettra de se débarrasser de l'extra.
 4. La poubelle tandis que vous trouverez des choses cassées à jeter. Le reste utilisable choses, de décider de ce qui va se passer pour eux. Même les déplacer avant de vous vendre et vous donner, ou est-ce juste la déplacer après va être l'occasion?
 5. L'emballage: Déplacer par chambre, le plateau avec. Tout d'abord, ces choses ranger chaque chambre, les choses que je viens de ne pas l'utiliser ici. Par exemple: vêtements de saison, matériel de sport, les anciens documents qui doivent être stockés, album photo, la poubelle à trouvé à la vente/don attendre que les choses. Ensuite, les choses les mettre à l'écart, qui sont plus denses que vous utilisez, mais dans les prochaines semaines, vous pouvez vous épargner, encore une fois, procéder par chambre. Par exemple, les livres, dvd-r cd-k, magazines. La dernière fois que ces choses mis à l'écart, c'est le maximum que vous les gars utilisation.

Une méthode de boîtes à utiliser…

Minden szobának legyen egy színkódja: a dobozokra ragaszd rá a jelzést színes papírból, színes post-it-ből, öntapadós színes fóliából. A színkódok mellett számozd be a dobozokat pakolás közben: az 1-es dobozba kerülnek minden helyiségben azok a dolgok, amiket a legritkábban használtok (pl: szezonon kívüli ruhák), a legmagasabb számú dobozban az legyen amit a leggyakrabban használtok (pl mikró). A költözés előtti napon jelölj ki egy dobozt, amibe a legszükségesebb és a legutoljára elpakolható holmik kerülnek. Legyen ez a szükség doboz, vagy túlélő doboz. Ide kerüljön egy váltás ruha a család minden tagjának, a személyes iratok, tisztálkodó szerek, hálóruhák, törölközők, pelenka a babának, ébresztőóra, evőeszközök, tányérok.

Mit, hogyan csomagolj?

Költözéskor nem mindegy, hogy mi kerül dobozba vagy zsákba. Ha jól csomagolsz azzal megkönnyíted a költöztetők és a magad dolgát is.

Dobozok
Csak dobozban lehet szállítani:

 • könyveket
 • vegyszereket (tehát a tisztítószereket) – a dobozra legyen ráírva, hogy vegyszer
 • törékeny tárgyakat – a dobozra legyen ráírva, hogy törékeny
 • száraz élelmiszereket – a dobozon jelöld, hogy élelmiszer van benne

Dobozokat kérhetsz a környékbeli üzletekből, ilyenkor arra figyelj, hogy hibátlan dobozokat hozz csak el. Ez költséghatékony módja a dobozok beszerzésének. A dobozok ne legyenek túl nagyok, mert azokat a költöztetők nehezen tudják cipelni. Költözéshez méretezett erős dobozokat vásárolhatsz akár a költöztető cégtől, vagy az IKEA-ban, vagy rendelhetsz az interneten. El kell dönteni, hogy a dobozváráslás belefér-e a költözésre szánt anyagi keretbe.

A dobozok ára 240 et 900 forint között mozog mérettől függően. Egy nagyobb doboz teherbírása 30 kg. Segítségként méreteket és árakat a következő 2 linken találsz:

 • Költöztető dobozok
 • IKEA költöztető doboz
 • természetesen a google bővelkedik lehetőségekben, én tájékoztató jelleggel választottam ezt a 2 oldalt

Zsákok
Ruha, lakástextil, párnák szállítására használható. Erős zsákokat érdemes beszerezni, a szemeteszsákok könnyen elszakadhatnak. Praktikus megoldás a vákuumos zsákok használata. Több méretben kaphatók, miután belepakoltál porszívóval egyszerűen ki kell szívni belőle a levegőt. Így a ruhák, ágyneműk és párnák harmad annyi helyet foglalnak el. Ha szívesen vásárolsz interneten akkor például az e-bay-ről jó áron be lehet szerezni különböző méretekben.

Tippek

 • Romlandó élelmiszer: Ha maradt még romlandó étel a hűtőben, akkor azt hűtőtáskában, vagy zacskóban (Tescoban Auchanban a fagyasztott áruknál lehet találni zacskót, ami tartja a hideget) vidd át az új lakásba.
 • Bútorok: A lapra szerelt állapotban vett bútorokat szétszerelve ajánlott szállítani, mert nem arra lettek tervezve, hogy lépcsőházakban cipeljék, és teherautóban zötykölődjenek.
 • Költözés után: Ellenőrizd le, hogy minden doboz megérkezett-e, és minden bútor sértetlen-e. A szükség doboz után a legmagasabb számú dobozokkal kezd a kipakolást, mert ezekben vannak a gyakran használt dolgok.

Olvasók tanácsai

“J'ai emballé, pour ko. les mêmes boîtes que j'ai obtenu. que, ce qui stocke en permanence les boîtes IKEA s'est avéré être le meilleur. J'ai eu beaucoup de temps, aussi méthodiquement que je suis allé. Qualificatif J', et je viens de le faire dans la boîte, ce qui est à gauche. J'ai acheté un petit carnet, et que j'ai écrit, J'ai emballé. Chaque case numérotée I, et le portable que j'ai écrit, ce qui est inclus. (...)Important, à la case de tous les côtés et sur le dessus de la, parce que si vous avez plusieurs boîtes empilées les unes sur les autres, et le mur est placé sur la page de candidat, ouais, il est difficile de trouver. Les vêtements grande taille noir kukazsákba je n'ai. C'est solide et n'est pas voir-à travers. Étiquette auto-adhésive papier collé à elle, c'est la façon dont ils ont obtenu le nombre. Maintenant cette méthode que j'utilise n'est pas utilisé trucs magasin. P. I“

 

“Volt egy füzet, amibe minden dobozt feljegyeztem. A különböző szobáknak különböző színű post-it lapjai voltak, amiket a dobozra raktam, és mikor lezártam, akkor a post-it-et is ráragasztottam a celluxal. (...) A post-iteken csak számok voltak, és a füzetbe írtam a számozott dobozok tartalmát. Minden szoba-helyiség dobozainak nyilvántartása egy-egy külön lapon volt (persze ezt lehet bonyolítani előre gyártott nyilvántartólapokkal, én azt már fölöslegesnek tartottam) A füzetbe a szám mellé írtam, hogy mondjuk (mosogatószekrény alja), vagy (sarokszekrény), ennek megfelelően tudtam, hogy abban a dobozban mi van. A dobozoknak pedig az oldalára írtam fel mindent, mert ha egymásra kerülnek a dobozok, akkor is látszott a számozott post-itlap, ami fő tájékozódási pont volt.(..) én már bepakolásnál felraktam a megfelelő színű post-it lapokat az ajtókra is, tehát a dobozok nem egy halomba, hanem a megfelelő helyiségekbe kerültek, mert a rózsaszín pos-ites ajtajú szobába vittek mindent, ami rózsaszín post-ites doboz volt. A.É”

 

“Én lista és excel mániás vagyok, a saját költözésünket megpróbáltam professzionális szinten végezni, hogy ne kelljen mindent keresni, illetve ne járjak úgy, mint AnnaPetiGergőék, amikor a vekker csörög a még ki nem pakolt doboz mélyén, s mikor feltépik mérgesen a dobozt, akkor találják meg a tegnap keresett tányérokat. (...)Nyomtattam 2 db. A4-es papírt, amire ráírtam: KONYHA 1 , ez volt az első konyhai doboz. Ezt ráragasztottam a doboz oldalára és a tetejére is.. Ha törékeny volt, azt is feltüntettem rajta. Így ha az új helyen cipeljük be a dobozt, rögtön tudjuk, ez a konyhába mehet egyből. Vettem az excellt, és felírtam, mit raktam KONYHA 1 dobozba, fellistáztam mindent, nokedliszaggató, tojásszeletelő, tányér, pohár, etc. Egy ilyen listát kinyomtattam és bedobtam a doboz tetejére belülre, hogy ha kinyitom, és nem vagyok számítógép közelben, azért ránézésre tudjam, hogy mi van a dobozban. Értelemszerűen a ritkábban használatos dolgokkal kezdtem, mivel a háztartás közben futott. (...)Vettünk aztán tekercses buborékos fóliát, ragasztó szalagot, és ezekkel burkoltuk a bútorokat. K.A”

 

Csányi Andi
www.rendteremto.hu

 

 

Express Kft Teher.
EXPRESS-CHARGE-BATTEUR

 

Laisser une réponse

©2017 idStudio
oldal info: dankahazi.istvan @ gmail.com

  .