ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

1. Kik vagyunk

Express-teher Kft.

Címünk: 1134 Budapest, Csángó utca 9.

A weboldalunk címe: http://www.xn--budapest-kltztets-qtb4vc.hu.

 

2. Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Nem gyűjtünk személyes adatokat a felhasználóktól és a webhely látogatóitól. Ez alól kivétel az árajánlat (megrendelés) adatlapon benyújtott adatok. Ezek közül kötelezően megadandó adatok a kapcsolattartás miatt, a név, email cím és a telefonszám. A kötelező és az ajánlott adatokat nem őrizzük meg és nem adjuk tovább harmadik fél számára.

 

3. Hozzászólások

Nincs lehetőség hozzászólás beküldésére.

 

4. Média

Nincs lehetőség, regisztrált felhasználó általi kép feltöltésre a honlapon.

 

5. Kapcsolatfelvételi űrlapok

Nincs kapcsolatfelvételi űrlap.

 

6. Sütik

Lsd. http://www.budapest-költöztetés.hu/cookie/

 

7. Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, immagini, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

 

8. Analitika

A Google Analytics szolgáltatását igénybe vesszük, de ez nem alkalmas személyes adatok gyűjtésére, csak internetes elemzés készítésére. Azonban ezeket az adatokat sem adjuk tovább harmadik félnek.

A WP Statistics (Complete WordPress Analytics and Statistics for your site!) bővítmény használata során nem alkalmas személyes adatok gyűjtésére, csak internetes elemzés készítésére. Azonban ezeket az adatokat sem adjuk tovább harmadik félnek.

Alapértelmezetten a WordPress semmilyen statisztikai adatot nem gyűjt. Ettől függetlenül a tárhely szolgáltatók gyűjthetnek névtelen statisztikai adatokat.

 

9. Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Nem osztunk meg semmilyen személyes adatot senkivel. A WordPress alapértelmezésben nem oszt meg semmilyen személyes adatot sem senkivel.

 

10. Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Az analitikai nyilvántartásokat egy évig, az ügyfélvásárlási nyilvántartásokat tíz évig őrizzük. A honlap rendszergazdái ezen információkat (ha van ilyen) szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

 

11. Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon nem elérhető a regisztráció.

 

12. Hová továbbítjuk az adatokat

Nem továbbítjuk az adatokat harmadik fél számára, azonban az árajánlat (megrendelés) adatlap továbbítása során automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

 

13. Kapcsolati adatok

Telefon:
06 1 349 0365
06 28 485 884 (Gödöllő és vonzáskörzete)

Fax: 06 1 270 1691

Mobil:
06 20 204 5051
06 20 955 2082

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]

 

14. További információk

 

15. Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Az alábbi technikai intézkedésekkel, mint a titkosítás, a két faktoros bejelentkezés és az alkalmazottak adatkezelési képzése.

 

16. Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Fenti jogainak megsértése esetén Ön jogosult jogorvoslatért fordulni az Adatkezelőhöz az 1. pontban megjelölt elérhetőségeken.

Az Adatkezelő köteles az ügyet a jogorvoslatra irányuló kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül kivizsgálni, és közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást.

Fenti jogainak megsértése esetén Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat jogorvoslatért.

Jogsérelem esetén Ön jogosult az (állandó) lakóhelye szerint illetékes bírósághoz fordulni és kártérítést illetve sérelemdíjat követelni.

 

17. Harmadik féltől származó adatokat nem kapunk

18. Nem végzünk automatizált döntéshozatalt/profilalkotást a felhasználói adatokkal

19. Nincs szabályozott iparág közzétételi követelményei

2018. május 24.

©2017 idStudio
oldal info: dankahazi.istvan @ gmail.com